Kopi Min Kaffe

Pelancaran Min Kaffe 
Bagi Mengantikan 
Mineral Coffee
Rasa yang Sama 
Packaging Sahaja yang Berbeza.
  

Pelancaran Kopi Min Kaffe Di Diamond Night


Pelancaran Min Kaffe Diamond night
Pelancaran Min Kaffe Pada
Malam Gilang Gemilang
'Diamond Night Pada April 2016'

Antara Artis Pengemar MK


artis bego
Artis Bego Juga Pengemar
Kopi Min Kaffe
Penyanyi Yuna
Penyanyi Yuna Pun suka

Pengenalan Min Kaffe


Min Kaffe ni actually dah lama ada dipasaran sebelum ni dan dikenali  
sebagai Mineral Coffee, tetapi telah di upgrade untuk market antarabangsa 
so berubah la nama dari Mineral Coffee ke Min Kaffe. 
Syarikat Sahajidah Hai-O pernah 
mendapat Penganugerahan khas di atas
 "Kecemerlangan Perniagaan Beretika 2008" dari KPDNKK.


Min Kaffe Kopi
Kopi Garam Buluh Tanpa Gula


Min Kaffe nama baharu bagi kopi ini
 dahulu lebih dikenali dengan nama Mineral Coffee, 
atau turut dikenali sebagai Kopi Kurus, 
Kopi garam buluh, kopi rendah asid,
kopi tiada tambahan gula, kopi tahan lapar
merupakan salah satu produk yang saya suka,
termasuklah artis pun boleh jadi pengemar
kopi ini kerana aroma yang lazat, rasa yang enak
memang setaraf dengan kopi yang mahal.


 Normally, saya akan minum min kaffe setiap pagi 
untuk my own morning booster, 
untuk energy as well. And selalunya, 
kalau saya ambil MK ni, memang saya akan rasa kenyang lebih lama.
Ini kerana kopi ini kurang asid dan kurang kafein.
 So, that’s why people always gelarkan Min Kaffe ini dengan nama Kopi Kurus. 
Sesuai sangat untuk for those yang tengah on diet. 
At least, you all kenyang lama sedikit and tidaklah cepat berasa lapar.


Kopi Hebat Min Kaffe
Kopi Hebat Min Kaffe

Min Kaffe Guna Biji Kopi Robusta


Arabica vs Robusta
Arabica vs Robusta

Biji kopi Robusta yang digunakan dalam 
kopi Min kaffe ini
dari gambar pun kita dah dapat 
nampak apa perbezaan antara
biji kopi Arabica dan Robusta kan ?

Beza Biji Robusta


ciri-ciri Kopi Robusta
Ciri-Ciri Kopi Robusta 


Biji Kopi Robusta


Aroma istimewa Min Kaffe berasal daripada bijian kopi Robusta dan 
garam buluh organik semulajadi dari Korea. 
Selain aroma kopinya yang wangi, 
ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan 
penyerapan kalsium dan penggunaannya. 
MK ni bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, 
malah kandungan garam buluh di dalamnya 
telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.

Ramuan utama:

■ Kopi Robusta
■ Garam buluh

Keberkesanan:


■Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.

■Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti 
magnesium, besi, kalsium dan kalium.

■Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.

■Melegakan tekanan.


1 Kotak  20 Sachet
1 Kotak Mengandungi 20sachet

Sekali dah Minum jangan minum sensorang
kongsi lah dengan yang lain 
tak kan nak minum sedap dan sihat
sensorang je kot.


Bancuh 1 gelas dulu 150ml je Air Panas
Bancuh 1 gelas dengan 150ml je Air Panas


Aroma lazat
Kopi Siap Di Bancuh

Tengok yang dah siap dibancuh ni pun
dah nampak lazat belum rasa lagi
mesti tak nak minum kopi lain
sedap, aroma yang memukau.


Minum MK Banyak-banyak Pun Tak Rugi


Kelebihan Min Kaffe 


Siapa tahu kenapa kopi ni hebat ?

1. Merawat Migrain

Ini sebabnya kenapa kopi ni best sangat
Ada Migrain pun masih boleh minum kopi
Min Kaffe sesuai untuk yang ada masalah migrain atau sakit kepala, 
kerana pengambilan kopi ini tidak akan mengakibatkan sakit kepala atau migrain. 
Malah membantu mengurangkan kadar serangan migrain / sakit kepala.


Tak Sampai 7paket Migrain Hilang
Tak Sampai 7paket Migrain Hilang
http://www.garambuluh.net/search/label/Testimoni%20Migrain

Ada Seorang pelanggan yang setia
minum kopi min kaffe ni
mempunyai adik yang ada masalah migrain
minum tak sampai 7paket migrain terus hilang
pada mulanya beliau sendiri tidak percaya.


2. Merawat Gastrik

Siapa kata ada gastrik tak boleh minum kopi?


Min Kaffe juga boleh diambil untuk yang selalu mengalami masalah gastrik. 

Kopi ini yang juga mengandungi garam buluh
 membantu untuk mengurangkan masalah perut yang selalu kena gastrik. 

Syaratnya, awal-awal pengambilan Min Kaffe, mestilah ambil makanan terlebih dahulu, 

kemudian baru ambil Min Kaffe. Lama kelamaan, you all akan notice, 

perut you all akan jarang terkena serangan gastrik.



So, untuk yang ingin berpuasa, tetapi takut terkena serangan gastrik,

 you all boleh bancuh Min Kaffe pada waktu bersahur. 

In Shaa Allah, membantu sangat untuk masalah gastrik you all.



3. Darah Rendah Stabil

Mak kepada seorang pelanggan mempunyai
darah rendah yang dahulu bacaannya
9hb kini naik kepada 10hb 
bermakna bacaan darah rendahnya kembali stabil.

Bacaan Darah Rendah Stabil
Bacaan Darah Rendah Stabil

4. Kencing Manis Turun

Kepada makcik-makcik, kakak-kakak
yang ada masalah kencing manis tu 
ada teringin nak minum kopi bolehlah
min kopi ni memang elok untuk
mereka yang ada kencing manis
diabetes juga turun dan rasa kenyang.


Rasa Kenyang Dan Diabetes Turun
Rasa Kenyang Dan Diabetes Turun
http://www.garambuluh.net/search/label/Testimoni%20Kencing%20Manis

5. Turunkan Berat badan

Sememangnya minum kopi min kaffe ini
berat badan turun dari 72kg ke 66kg.
Min Kaffe Bantu Turunkan Berat Badan
Min Kaffe Bantu Turunkan Berat Badan


6. Batu Karang Keluar


Puan Diana bersyukur ke hadrat ilahi kerana menemui min kaffe ini
dengan izin darinya juga batu karang pun keluar
sejak beliau minum min kaffe ini tidak lagi
rasa sakit seteruk dahulunya.

Batu Karang Pun Keluar
Batu Karang Pun Keluar

7. Milk Booster Bagi Ibu Breastfeed



Min Kaffe juga sesuai untuk ibu mengandung, 

dan ibu yang sedang menyusukan bayi. 

Bagi ibu yang sedang menyusukan bayi, 

pengambilan Min Kaffe membantu melancarkan pengeluaran susu badan. 

seterusnya menjadi milk booster untuk ibu tersebut.





Min Kaffe Pun Boleh Jadi Milk Booster
Min Kaffe Pun Boleh Jadi Milk Booster

Kelebihan Min Kaffe


Baik untuk kesihatan rendah kafein
Satu-satunya Kopi Yang boleh
dinikmati oleh semua orang

Termasuklah
Darah Tinggi
Migrain
Sembelit
Imsonia
Kencing Manis


Penjenamaan semula produk

Bungkusan baru

Luaran sahaja yang berbeza
Rasa yang SAMA


Gastrik Hilang Dalam masa 15 Minit Min Kaffe
Gastrik Hilang Dalam masa 15 Minit
Lagi Testimoni Min Kaffe


Min Kaffe Mineral Coffee
Mineral Coffee Bertukar Min Kaffe

Min Kaffe
Bungkusan lama
 Mineral Coffee

Stok Kopi Min Kaffe

Elakkan Dari Membeli Yang Tiruan!!


 Jika betul kopi ni memudaratkan, dah lama dh kena band, 
and mesti dah lama kena tarik balik semua stok2 yg berada dipasaran. 
Uolss jangan terkejut tau kopi ni dah terkenal dan 
ada market (means pengguna) diperingkat antarabangsa. 
Sejak iklan raya and iklan di radio Suria FM tu 
bertambah famesss la Min Kaffe siap ada tiruan lagi dan 
gara-gara nak yang murah ada yang terbeli Min Kaffe tiruan. 
Tapi paham2 je la if beli yang murah ni ye. 
Kemungkinan besar adalah tiruan. 


Label dan Warna Min kaffe Berbeza
Label dan Warna Berbeza

Nasihat saya beli dari agent yang ada ilmu pengetahuan. 
Bukan beli disebabkan murah dan lepas tu agent lepas tangan.
 Tambah sekarang ni ada tiruan Min Kaffe. 
Jika tersilap beli & gara2 nak murah tak pasal-pasal bahana badan. 
Dari tak ada penyakit terus dapat penyakit.
 Kalau dapat harga bawah RM30 atau RM25 atau RM25.50 atau RM24...


Perbezaan Isi Kandungan Original vs Tiruan
Perbezaan Isi Kandungan Original vs Tiruan 

Saya sarankan lebih baik anda di luar sana fikir 1000x... 
Murah memang lah murah tapi jangan sampaikan
nak beli murah RM10 dari harga yang sepatutnya
anda akan ditimpa musibat penyakit yang boleh memakan kos RM 10 000 tau.
Belilah dengan ejen yang sah. Jangan cakap hakak x ingatkan ye..
Sebagai pengguna jadi lah pengguna yang bijakkk. 
Bungkusan Original vs Tiruan
Perbezaan Bungkusan Min Kaffe
Original vs Tiruan
Dalam Cawan tu Tiruan

Hotline - 0178898902 
COD

 MERU, KAPAR, KLANG, PUNCAK ALAM,  
SHAH ALAM, SUBANG, PETALING JAYA,
SG. BULOH, DAMANSARA
PUCHONG, SERI KEMBANGAN, PUTRAJAYA

DAN LAIN-LAIN TEMPAT  BOLEH RUNDING.

POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA.

PENGEDAR DI PERLUKAN SELURUH MALAYSIA.

HUBUNGI HOTLINE GARAM BULUH

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular